top of page

Onze Living en Tuin

In de Dorpsstraat in Schilde, temidden van het leven en dichtbij de begraafplaats, ligt een stukje hemel op aarde. Een plek waar wij met DICHTBIJ afscheid mochten landen en waar we onze waarden en missie concreet vormgeven. 

Onze Living en Tuin vormen een baken van rust en stilte. In een huiselijke sfeer worden dood en afscheid bespreekbaar, hanteerbaar, als een onderdeel van het leven. Er is ruimte voor ontmoeting en verbinding. Het is een plek waar gesprekken met families kunnen plaatsvinden, maar waar ook intieme afscheids- en herdenkingsmomenten georganiseerd kunnen worden. 

Na een passend samenzijn is er ook ruimte voor een moment van ontlading. Onze Living en Tuin vormen de ideale plek voor een receptie of klassieke koffietafel. Maar misschien kan je dit ook dichtbij houden en willen vrienden en familie wel iets lekkers voorzien, wil je het lievelingseten van de overledene serveren of laat je zelfs een frietmobiel komen. In een huiselijke sfeer en een uniek kader wordt een moeilijk dag een dag van kracht en schoonheid, een viering van liefde en verbondenheid. Op wandelafstand ligt natuurdomein De Pont, wat ook een combinatie met een troostwandeling in de natuur mogelijk maakt.

 

Word je getriggerd door deze plek?

Kom dan gerust eens langs op een open-huis namiddag of contacteer ons voor een afspraak.


 

image00016.jpeg
image00019_edited.jpg
FOTO's Living en TuinIMG_8997_edited.jpg
image00003.jpeg
image00008.jpeg
DICHTBIJ _edited.jpg
WhatsApp Image 2021-11-12 at 10.06.15.jpeg
image00014.jpeg
tuin.jpg
bottom of page