top of page

Inspiratie & Agenda

Cirkel 3.png

Ontmoetings-

momenten

Ben je op zoek naar informatie of zit je graag op de troostbank in onze tuin? We organiseren regelmatig ontmoetings-momenten in onze Living en Tuin, waar we je verwelkomen met koffie, thee en een luisterend oor.

De komende maanden staat onze deur open op:

- donderdag 23/05

- donderdag 27/06

Je vindt ons deze dagen telkens van 14u tot 16u30 in de Dorpsstraat 48 in Schilde, recht tegenover de Sint-Guibertuskerk.

Cirkel 1.png

Huiskamerlezing

Voor wie zich graag informeert of laat inspireren, bieden we een huiskamerlezing aan.

In klein gezelschap en op een gemoedelijke manier komen we bij elkaar en brengen we afscheid en sterven ter sprake. We luisteren naar jullie vragen en behoeften en inspireren graag. We geven handvaten en planten zaadjes.

Onze huiskamerlezing kan plaatsvinden

op een locatie naar keuze, maar het kan ook bij ons in onze Living in Schilde. Bij een glas wijn of een kopje koffie is er aansluitend tijd om te praten over wat er nazindert.

De eerstvolgende huiskamerlezingen in onze Living in Schilde vinden plaats op: 

- donderdag 25/04 van 14u30 tot 17u

 

Je betaalt voor dit initiatief een vrije bijdrage, maar we vragen wel om je op voorhand in te schrijven via:

ikben@dichtbijafscheid.be

Cirkel 2.png

Podcasts

Sensityves De Podcast

Aflevering 26: Katleen Schepers

 

Katleen was te gast in de 26ste aflevering van Sensityves De Podcast. Daarin deelt ze haar visie op afscheid en vertelt ze hoe uitvaartbegeleiding ook anders kan.

Van hart tot hart

S2 #02 Dichtbij Afscheid

 

In de tweede aflevering van het tweede seizoen van de podcastreeks 'Van hart tot hart' is Katleen te gast. Ze houdt een warm pleidooi om tijdens de eerste dagen na het overlijden op een zachtere manier om te gaan met het lichaam van wie we zijn verloren.

We maakten een virtuele troostwandeling, te beluisteren via Spotify of Apple Podcast

 

"De wereld ziet er anders uit"

 

Laat je met deze podcast  op een (denkbeeldige) troostwandeling meenemen langsheen verdriet en gemis. Door milde woorden en klanken komt rouw in beweging.

bottom of page